LINDE MASSAGE
Nyheder:

[10-06-2024] Statusopdatering
Næsten 3 år efter jeg flyttede klinikken fra Jernbanegade til det mere beskedne lokale i kælderen på Mosegårdsvej, tænkte jeg nu, at det var tid at skr ... Læs mere

[07-07-2023] Sommerferielukket fra d. 7/7 til d. 30/7.
Sommeren er over os
Tiden er fløjet ad sted i foråret, og nu er det allerede sommer.
Jeg kan mærke, at har gjort mig godt at drosle ned for ar ... Læs mere

[17-09-2021] Ny adresse og ny booking
Jeg har brugt august måned på at flytte. lokalerne i Jernbanegade var blevet for store, og jeg vil samtidig gerne drosle ned for antallet af behandlin ... Læs mere
Massage
har mange positive effekter for trætte og ømme muskler, der kan have været udsat for overbelastning i form af uhensigtsmæssig bevægelse eller dårlige arbejdsstilling. Udover at virke smertelindrende, fjerner det myoser og spændinger, som stiv nakke, spændingshovedpine, musearm, smerter i ryg, lænd eller skuldre. Massage giver også fysisk og psykisk velvære. Hos Linde Massage bruger vi fysiurgisk massage, der sigter mod konkret problemløsning.
Ultralyd
er en højfrekvent vibration, der via et ultralydshoved, sendes ind i vævet. Ultralyd skaber varme og elasticitet i vævet, og har endvidere en antiinflamatorisk effekt. Ultralyd anvendes typisk de steder i kroppen, hvor massagen ikke har den store effekt. Det vil sige led, sener og ledbånd. Inflamation disse steder skyldes oftest irritation af vævet som resultat af overbelastning, som eksempel "løberknæ" eller "tennisalbue".
Manuel terapi
er en bred betegnelse for en række teknikker, der bruges til at genoprette fejlstillinger i bevægeapparattet. Fejlstillinger, der oftest opstår som produkt af dårlig arbejdsstilling, ensidigt gentaget arbejde eller pludselige og forkerte bevægelser. Resultatet er, at muskler og led "låser fast" i bestemte bevægelser, såsom rotation i nakken, for at kompensere for den smerte bevægelserne ellers ville give. Manuel terapi genopretter bevægeligheden i leddene.
Akupunktur
bygger på mere end 6000 års kinesisk medicin. Udgangspunktet er at kroppen er i en balance mellem yin og yang. Kroppen er normalt selv i stand til at opretholde denne balance gennem et konstant flow af energi via meridianbaner. Sygdom opstår når kroppen kommer i ubalance og energiflowet bliver forstyrret. Ved hjælp af akupunktur, hvor små nåle placeres i udvalgte punkter i meridianbanerne, gives signal til kroppen om at genoprette balancen.