LINDE MASSAGE
Firma aftaler
Firmamassage - en god investering.

Vi kender det alle; stiv nakke, ømme muskler eller spændingshovedpine på grund af uhensigtsmæssige arbejdsstillinger og ensidigt gentaget arbejde.

Massage skaber øget blodgennemstrømning, fjerner affaldsstoffer, øger lymfedræningen, blødgører muskler og sener, fjerner myoser, virker smertelindrende og stimulerer nerverne.

At massage også giver velvære, sunde, glade og veloplagte mennesker og ikke mindst markant færre sygedage, ved vi hos Linde Massage og det finder flere og flere virksomheder også ud af.

Hos Linde Massage tilbyder vi flere former for ekspertise - ud over at være massører, giver vores uddannelser som idrætsskade- og columnaterapeut og ergoterapeut os en fyldt værktøjskasse til at klare et væld af andre bevægeapparatsforstyrelser.

Derudover tilbyder vi også ultralydsbehandling, chokbølgeterapi og akupunktur.

Vi er rigtig godt klædt på til at tage os af virksomhedens ansatte.

Linde Massage giver gerne en gratis prøvebehandling til personalechef eller lignende.

Eksempler på firmaordninger:

Firmamassage ordning 1:
Virksomheden opretter en konto hos os. Den bliver så afregnet hver måned. Al booking sker mellem den ansatte og os telefonisk eller via vires online bookingsystem, og behandlingerne foregår i klinikken. altså intet besvær for jer.
Ordningen er meget fleksibel og egner sig godt til mindre virksomheder eller virksomheder med ansatte, der arbejder "ud af huset".

Firmamassage ordning 2:
Vi kommer ud til virksomheden med en mobil massagebriks og behandler jeres ansatte I et veltempereret og roligt lokale. Her giver vi 15% virksomhedsrabat, men vi fordrer en sammenhængende minimums arbejdstid på minimum 3 timer pr. besøg, svarende til eksempelvis 6 behandlinger á 30 min. eller 4 behandlinger á 45 min.
Denne ordning egner sig godt til større virksomheder med mange ansatte.

Når en virksomhed alene betaler udgiften vedr. en massageordning for alle sine ansatte, kan den trække hele udgiften fra i skat, hvis der er tale om forbyggelse af arbejdsrelaterede skader.


Nogle af de firmaer som allerede har ordning med Linde Massage:
CoMaSys, VH Revision, Dacapo Teatret, Café Skt. Gertrud, Den Sociale Højskole og JE Electro.