LINDE MASSAGE
Claus Myltoft
Jeg har i de seneste 10 år arbejdet som behandler og er indehaver af Linde Massage. Jeg kalder mig selv manuel terapeut. Hvilket betyder "en, der hjælper med hænderne" af ordene manus (hånd) og terapi (at hjælpe/behyandle). Primært bruger jeg massage, men jeg benytter også andre teknikker, eks. akupunktur.

Baggrunden for mit arbejde i klinikken er følgende uddannelser fra Skolen for idrætsmassage i Fredericia, som jeg har taget i perioden fra august 2006 til december 2008: Efter at have taget uddannelsen som massør, startede jeg klinikken 1. januar 2007, og jeg har løbende suppleret med de øvrige uddannelser. Jeg forsøger således hele tiden at udvikle mine kompetencer gennem uddannelser og kurser.
Senest har jeg gennem Dansk Triathlon Forbund taget en træner-uddannelse. Og for nyligt har jeg taget kursus i kinesiotaping.

Ellers er min baggrund en helt anden. Jeg har oprindeligt en uddannelse som Cand. Scient. i matematik og filosofi, som jeg afsluttede i 1994. Efter at have arbejdet som lærer på universitetet og i gymnasiet i 12 år (seneste 5 år på Middelfart Gymnasium) mente jeg, at tiden var moden til at prøve kræfter med nogle nye udfordringer.

Jeg har altid været meget interesseret i idræt og har altid dyrket meget forskelligt idræt. Det har været alt lige fra fodbold, håndbold og bordtennis til svømning og ishockey.
I min studietid blev idrætten skubbet i baggrunden og det blev kun til en ugentlig tur i svømmehallen og en løbetur i ny og næ, men det blev stadigt hyppigere, og det udviklede sig til, at jeg begyndte at løbe marathon (jeg har til dato gennemført 11 af slagsen). Herefter tog jeg skridtet over til triathlon som jeg nu dyrker på motionsplan. Jeg er medlem af Odense Triathlon Klub .
Senest har jeg også kastet mig over kajakroning, som jeg dyrker i Odense Kajak Klub .

Igennem alle årene har jeg prøvet at have mange skader, og det var derfor naturligt for mig at vælge en retning, der havde med krop, bevægelse og idræt at gøre. I klinikken hjælper jeg andre med at blive deres skader kvit ved hjælp af massage og manuel terapi, samt genoptræning.
Desuden hjælper jeg med at lægge træningsprogrammer og vejleder i træningsmetoder, således at skader kan undgåes i fremtiden.